Més de 50 anys d’experiència oferint paviments i revestiments de terres i murs

Sols Confort és una empresa amb més de 50 anys d’experiència, dedicada a la venda i la instal·lació de paviments lleugers, parquets, moquetes i revestiments tant d’interior com d’exterior. Treballem en estreta col·laboració amb els nostres clients per a crear solucions personalitzades.

A Sols Confort, tenim tot el que necessites perquè el teu projecte sigui tot un èxit. Descobreix la nostra excel·lent selecció de productes innovadors, funcionals i sostenibles.

Innovación y funcionalidad a tu alcance

Instalaciones personalizadas

Profesionalidad y compromiso

Mejora continua para ofrecerte un servicio de calidad

Soluciones más sostenibles y responsables

Rigor en el desarrollo de nuestro trabajo

Crea espais únics amb Sols Confort: instal·lació i venda amb visió

No només instal·lem i venem materials. Creem espais amb personalitat, carisma i funcionalitat, adaptant-nos a les teves necessitats. 

Disposem d’una àmplia gamma de materials d’alta qualitat: parquets, PVC, moquetes, catifes, terres tècniques, gespa artificial… T’assessorem i t’ajudem a triar les solucions que millor s’adaptin al teu projecte.

El nostre equip tècnic s’encarrega de tot el procés, des de la planificació fins a l’execució final, amb els màxims estàndards de qualitat i garantia.

Solsconfort

Parquets

Tarima y revestimiento tecnológico

PVC

Otros pavimientos ligeros

Moquetas, alfombras y felpudos

Molduras y paneles decorativos

Revestimientos murales y vinílicos

Pinturas y morteros decorativos

Paneles acústicos

Suelos técnicos

Maquinaria de limpieza profesional.

Marcas con las que trabajamos

Showroom

Un espai inspirador, acollidor i funcional. Pensat per facilitar el desenvolupament dels seus projectes i potenciar-los.

En Sols Confort, respondemos a las necesidades del mercado

A Sols Confort, comptem amb més de 50 anys d’experiència en materials de construcció, gràcies a un equip de professionals altament qualificats.

Ens mantenim al dia amb les tendències del mercat i les innovacions del sector, garantint així una assessoria personalitzada per als nostres clients.

El nostre compromís és guiar-te en la selecció dels millors materials per a terres i parets, acompanyant-te en cada pas del teu projecte per assegurar-ne l’èxit.

Contacta con nosotros

Si quieres saber toda la disponibilidad de productos y servicios que ofrecemos o contactar con nosotros para que te asesoremos, puedes hacerlo a través del formulario o dirigiéndote directamente a nosotros a través de nuestro teléfono o correo electrónico.

"*" señala los campos obligatorios

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y aplica la política de privacidad y las condiciones de servicio de Google.